Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș se luptă cu mari probleme financiare în ultima perioada, mai ales după ce cele două instituții Romgaz și Transgaz nu mai au o implicare toată față de gruparea de pe malul Târnavei Mari.

Fostul căpitan al alb-negrilor, Ionut Buzean a postat pe pagina s-a de facebook un mesaj în care și-a declarat nemulțumirea față de bugetul clubului în momentul actual.

”Am desfășurat o activitate sportivă de 25 de ani la Gaz Metan Mediaș și îmi doresc ca frumoasa noastră echipă care ne-a adus atâtea bucurii să nu moară. Suntem echipa fanion a județului și am făcut cunoscut numele orașului atât pe plan național cât și international. Asociația sportivă este în insolvență cu un plan de reorganizare aprobat dar cu finanțare redusă față de anii precedenți din partea celor două companii.” a susținut Ionut Buzean.

Fostul jucător al Gazului Metan a mai vorbit și despre precizarea referitoare la OUG prin care primăriile pot finanța cluburile sportive cu 5% din bugetul local, Gaz Metan nu poate beneficia de acest 5%, fiindcă clubul are datorii către stat.

”Ca reprezentat al consiliului local vreau să fac o precizare referitoare la OUG prin care primăriile pot finanța cluburile sportive cu 5% din bugetul local. Această lege se aplică doar în cazul în care clubul nu are datorii către stat. Rog cele două companii și autoritățile care au legalitatea de finanțare să ajute echipa noastră. Gaz Metan nu este al primăriei, al Romgaz sau Transgaz, este al nostru, al medieșenilor. Toți suporterii să posteze mesaje de susținere al clubului, în speranța că ne vom face auziți” a fost mesajul lui Ionuț Buzean postat pe pagina s-a de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here