Gaz Metan Mediaș are mari probleme financiare. Președintele clubului Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean a declarat pentru Look TV, imediat după jocul cu CFR Cluj că echipa ar putea intra în falimente de la 1 septembrie.

Alexandru Greab, portarul Gazului Metan a vorbit despre acest subiect și menționat faptul că sunt jucători profesioniști și trebuie să se concetreze asupra meciurilor care urmează

”Nu sunt eu în măsură să comentez situația financiară a clubului. Suntem jucători profesioniști și trebuie să ne vedem doar de treaba noastră și de mecurile care vor urma. Nu cred că poate fi vorba de intrarea în faliment pentru că Gaz Metan Mediaș ește un club de tradiție în fotbalul românesc și sper ca acest lucru să încurajeze cât mai multe persoane să ne fie alături în aceste momente dificile.” a declarat Alexandru Greab pentru Sport de Mediaș.

Goalkeeper-ul alb-negrilor a vorbit și despre initiațiva luată de galeria Gazului Metan, lipind mai multe afișe prin oraș cu mesajul: ROMGAZ – TRANGAZ, vrem implicare totală, nu lăsați GAZU să moară.

”Apreciem susținerea necondiționată a acestor oameni și facem tot posibilul să nu îi dezamăgim” a mai adăugat Greab pentru Sport de Mediaș.

Etapa viitoare, Gaz Metan Mediaș joacă în deplasare împotriva celor de la Dinamo București. Partida este programată luni, 7 august 2017, de la ora 21, iar meciul paote fi urmărit în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here