Luni, 7 august 2017, de la ora 21:00, Gaz Metan Mediaș joacă ultimul meci din cadrul etapei cu numărul 4 a Ligii întâi, pe terenul celor de la Dinamo București. Partida poate fi urmărit în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTv.

Înaintea jocului cu Dinamo București, antrenorul alb-negrilor Cristian Pustai a vorbit despre partida cu Dinamo, fiind una foarte dificilă:

”Da, întradevăr, echipa Dinamo o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni. Din păcate a părăsit Europa Leaque, revine puțin rănită dar care în campionat a jucat foarte bine în cele trei partide, au câștigat jocurile în deplasare. E un meci foarte greu, până la urmă vom juca cu toate echipele, deci nu va fi un joc ușor. Sunt ceva probleme la echipă, să vedem cât de grave sunt. Eu sper să și înscriem, e un început greu, dar trebuie să avem răbdare.” a declarat Cristian Pustai înaintea jocului Dinamo.

Tehnicianul Gazului Metan, Cristian Pustai a discutat și situația echipei și a vorbit și despre mitingul care va avea loc luni, 7 august 2017, de la ora 12 în fața sediilor Romgaz și Transgaz.

”E o situație destul grea la echipă, eu sper ca oamenii din oraș că e păcat să pierzi un lucru care a fost înființată în 1947 pentru acestă echipă, care defapt reprezintă echipa orașului. A fost ajutată de-a lungul timpului de Romgaz și Transgaz, avem atâtea exemple odate desființate a fost greu să mai ajungă unde au mai fost. Eu cred că la Mediaș au fost atâți oameni care au susținut acestă echipă cu cu suflet, cu munca lor.” a mai adăugat Cristian Pustai.

Mijlocașul venit de la Dinamo, Andrei Tîrcoveanu a vorbit și el despre partida de luni seară de la București.

”Vă dați seama, va fi un meci foarte greu, chiar dăcă ei au jucat în Europa, însă au un lot numeru care pot suplini jucători titulari. Eu mă bazez pe tactina noastră, pe jocul echipei. Putem să câștigăm, nu mă înteresează că jucăm cu Dinamo, nu este nimic special că joc împotriva lui Dinamo, am mai jucat împotriva ei în Cupa Românei, unde am reușit să și înscriu” a menționat Andrei Tîrcoveanu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here