Formația de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș continuă seria rezultatelor slabe în acest început de campionat și după înfrângere din deplasare de la Craiova.

Alb-negri au pierdut cu scorul de 2-0, ambele goluri au fost marcate în repriza secundă de către Gustavo în minutul 55, și Burlacu în minutul 86 al confruntări. După acest rezultat înregistrat, Gaz Metan rămâne în continuare pe poziția a 12-a, cu 4 puncte după 7 etape disputate.

Conform gsp.ro, antrenorul Gazului Metan, Cristian Pustai a promis în direct la Dolce Sport, că Gazul nu va retrograda la finalul sezonului. Cristi Pustai a declarat că s-ar putea despărți de mai mulți jucători în periodata imediat următoare, fiind nemulțumit de prestația jucătorilor în primele etape.

Vom da drumul unor jucători care au venit la Mediaş crezând că pot face act de prezenţă. Fals, nu e aşa! O să rămânem cu jucători care vor simţi ceva pentru această echipă şi nu vor ceda în această luptă pentru evitarea retrogradării. Sunt supărat pe mai mulţi jucători, dar nu are rost să mai vorbesc acum. Vom încerca să ne salvăm de la retrogradare, asta e. Vom remedia aceste probleme şi sunt convins că Gaz Metan nu va retrograda”, a declarat Cristian Pustai, la Dolce Sport.

Pe data de 11 septembrie 2017, de la ora 18:00, Gaz Metan Mediaș întâlnește pe teren propriu formația Concordia Chiajna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here