Formația sibiană, CSU Sibiu a cedat în partidă din retur împotriva celor de al BK Pardubice, scor 77-64.

Sibienii au mers hotărâți în Cehia să obțină calificarea în turul al doilea al FIBA Europe Cup, însă baschetbaliștii pregătiți de către Dan Fleșeriu nu au făcut față adversarei din Cehia, BK Pardubice.

Peste 70 de suporteri sibienii s-au deplasat în Cehia pentru a încuraja echipa favorită, insă aportul fanilor nu a fost suficient pentru ca CSU Sibiu să obțină calificarea în turul al doilea al FIBA Europe Cup.

Cehii au început cu dreptul, iar după doar primele minute de joc conducerea le-a aparținut gazdelor, 5-0. La finalul primului sfert, BC CSU SIbiu a fost condusă la o diferență de 5 puncte, scor 20-15. În actul secund, sibienii au mai redus din diferență apropiindu-se la 2 puncte, 20-18. Gazdele nu au lasat garda jos și s-au distanțat din nou, tabela indicând scorul de 30-21 la jumătatea actului secund. La pauză, scorul fiind în favoarea gazdelor, 42-37.

În penultimul act, baschetbaliștii pregătiți de Dan Fleșeriu s-au menținut aproape doar în primele minute,Burnett a reușit o dubla din afara semicercului. Sibienii au risipit numeroare mingi, insă cehii au turat motoarele la maxim reușind să se distanțeze la o diferență de 21 de puncte. La finalul sfertului al treilea, scorul indicat de tabelă era de 70-52. Soarta partidei s-a disputat în ultimul act, sibienii au mai recuperat din puncte în ultimele minute, însă nu a fost suficient. Cehii s-au impus cu scorulde 77-64 și merg mai departe în FIBA Europe Cup.

Cel mai bun jucător al formației sibiene a fost Kevin Capers cu 22 de puncte, 3 recuperări, 5 pase decisive și 3 intercepții.

Sursă foto: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here