În ultima etapă din turul campionatului, Gaz Metan Mediaș a reușit să obțină toate cele trei puncte puse în joc. Alb-negri au obținut a doua victorie de pe teren propriu împotriva celor de la FC Botoșani, scor 1-0.

Tehnicianul Cristian Pustai a început partida cu Greab, Zdreic, Constantin, Sîrghi, De Vriese, Bic, Danci, Romeo, Olaru, Popovici și Golubovic.

În primul act al jocului, alb-negri au avut o ocazie destul de importantă, însă irosită în minutul 9. Șutul lui Sergiu Popovici nu nimerește poarta și scorul rămâne același pe Stadionul Gaz Metan. Moldovenii și-au încercat norocul la poarta lui Greab, Buș Raurențiu a șutat puternic spre poarta alb-negrilor, dar goalkeeper-ul Mediașului a fost la post. În ultimele secunde din prima repriză, Filip Zderic de la Gaz Metan reușește un șut, care este blocat însă de apărarea din Botosani.

În repriza secuncă a meciului, a venit și golul. Roberto Romeo a reușit să marcheze al treilea gol stagional, după un balon resprins eronat de Tincu în propriul careu. Jucătorul moldoveniilor a degajat direct în Roberto Romeo, care a șutat la vinclul porții, iar oaspeții au reclamat un henț la mijlocațul Gazului Metan, dar golul a fost validat.
În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne în continuare în subsolul clasamentului pe locul 13 cu 9 puncte. Etapa viitoare, Gaz Metan va juca tot pe teren propriu în prima etapă din retur cu Viitorul lui Hagi. Meciul este programat sâmbătă, 14 octombrie 2017, de la ora 16:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here