Sâmbătă, 9 iunie 2018, la Mediaș a avut loc un eveniment organizat de către Eric de Oliveria și Valentin Lazăr.

Acest eveniment a fost desfășurat pentru copii cu probleme neuromotorii de la Centrul de recuperare ” Pruncul Isus” din Mediaș.

Alături de Eric și Vali Lazăr au fost prezenți Răzvan Pleșca, Alex Munteanu, Darius Olaru, Cristi Bud, Cristi Gavra, Mihai Stancu, Lucian Goian, Ștefan Barboianu, Roberto Romeo și Roberto Ayza sunt doar câțiva care au luat parte la acest eveniment organizat de cei doi.

Împreună au reuşit să aducă zâmbete pe chipul copiilor de la Centru de Recuperare Neuromotorie” Pruncul Isus” din Mediaș, dar nu numai. A fost un spectacol fotbalistic atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, a fost un exemplu de bunătate, empatie și generozitate, din partea lui Eric de Oliveira și a prietenului său Valentin Lazăr, dar și tuturor fotbaliștilor care au fost prezenți la acest meci caritabil.

La finalul jocului, a fost organizată și o licitație cu tricouri ce au fost donate de jucători importanţi din România şi din străinătate.

Printre cei care au trimis tricouri pentru licitaţie sunt Ianis Hagi, Dorin Rotariu, Bogdan Lobonţ, Younes Hamza, Gerson, George Puşcaş, Luca Leiva, Ciro Immobile, Anderson şi Ştefan Radu. Evenimentul a constat în doi paşi importanţi.

Pe lângă meciul caritabil, unde intrarea a fost liberă, dar suporterii au putut face donaţii în urnele pregătite la stadion, cei doi jucători au organizat şi o licitaţie pentru tricouri ale fotbaliştilor. Din cauza vremii nefavorabilie, jocului a fost oprit. Vedetele fotbalului românesc au jucat aproximativ 70 de minute, iar la finalul jocului Valentin Lazăr și Eric de Oliveira au vorbit despre acest eveniment, dar și despre Liga întâi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here