Învață din greșelile altora și nu le repeta dacă vrei să ai șansa de a deveni un parior de succes! Acesta este sfatul pe care ni-l furnizează pariorii profesioniști, însă de la vorbă și până la faptă este cale lungă.

Există zeci de greșeli comune în rândul pariorilor pierzător, cum există obiceiuri comune în rândul pariorilor de top din întreaga lume. Totuși, pentru că sfaturi la pariuri se găsesc pe toate drumurile, ne-am hotărât să facem un articol despre capcane, despre lucruri pe care trebuie să le eviți pentru a deveni mai bun.

Nu mai juca la recuperare

Atunci când pierzi încerci să recuperezi ce ai pierdut, iar atunci când câștigi vrei să câștigi și mai mult, însă în ambele situații riști să mărești miza în mod nejustificat. Bineînțeles, acest adevăr nu face altceva decât să ateste faptul că starea de spirit îi poate afecta în mod decisiv rezultatele unui parior. Din păcate, marea majoritate a pariorilor își golesc banca din această cauză. Culmea este că, inclusiv după ce sunt conștienți de acest lucru, unii pariori tot cad în această plasă.

Ce este de făcut pentru a evita această capcană? Singura variantă este să îți propui să respecți un anumit set de reguli. Va trebui să fi disciplinat și să-ți dovedești că poți duce planul până la capăt. Dacă te abați, nu vei putea niciodată să devii un parior iscusit!

Nu încerca să câștigi fără merit

Există multe mituri despre feluri în care poți păcăli casa de pariuri pentru a câștiga, însă toate metodele posibile au fost anihilate de către agenții. Dacă vei căuta ponturi așa-zis sigure de la meciuri aranjate sau sisteme secrete prin care poți învinge ruleta sau poți câștiga la jocul de poker, nu vei face altceva decât să ajungi să le plătești bani escrocilor.

De altfel, singura metodă prin care un parior mai poate câștiga bani fără să riște este metoda Arbitrage, însă acest lucru nu înseamnă că oricine poate face asta. Casele de pariuri se împotrivesc acestei practici și vor face tot posibilul pentru a-i depista pe cei care fac Arbitrage.

De aceea, trebuie să te desparți de gândul de a câștiga bani ușor de pe urma caselor de pariuri sportive, întrucât dacă nu faci asta vei pierde timp și bani. În schimb, poți profita de ofertele pentru pariuri online și de toate facilitățile oferite de operatori pentru a-ți mări șansele de câștig, în mod cinstit și transparent.

Nu alege miza în funcție de vremea de afară

Dacă te lași în voia vântului, vei paria azi 10 lei, mâine 30 de lei, poimâine 150 de lei, iar săptămâna viitoare 5 lei, și abia atunci vei câștiga, iar câștigul nu-ți va acoperi niciodată pierderile. Diferența între un parior de succes și un etern pierzător nu este mereu dată de către calitatea pronosticurilor stabilite, ci mai de grabă de strategia de mize și de stăpânirea de sine.

Soluția, în acest caz, este să-ți stabilești o strategie inteligentă de money management și să o respecți cu sfințenie. Nu vei putea câștiga altfel, niciunul dintre pariorii profesioniști din întreaga lume nu ar putea fi profitabili dacă ar miza în mod haotic.

Dacă nu știi de unde să începi, îți vom recomanda noi o strategie cunoscută ca fiind extrem de bună pe termen lung, însă va trebui să ai răbdare pentru a vedea rezultatele. Este vorba despre strategia mizei fixe: împarte-ți banca inițială la 50 și folosește rezultatul ca miză unică pentru toate pariurile tale. Da, ai auzit bine! Vei juca aceeași miză fixă, care reprezintă 2% din banca ta inițială, pe fiecare bilet. La sfârșit de lună, dacă realimentezi contul sau efectuezi o retragere consistentă ai putea să-ți recalculezi miza folosind aceeași metodă. Chiar dacă ți se pare o prostie, află că aceasta este cea mai populară strategie de money management în rândul pariorilor de top din întreaga lume!

Nu uita să te observi atunci când traversezi o serie bună sau o serie proastă și eventual, dacă te simți puternic influențat de forma ta de moment, cel mai bine ar fi să iei o pauză, pentru a-ți putea reveni la normal și pentru a fi sigur că iei cele mai bune decizii la rece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here