Pun pariu cu tine în sistem: Nu cunoști cel puțin 2 dintre aceste 3 strategii de pariuri sportive. Ai curaj să accepți acest „pariu la -1?” Am găsit 3 strategii extrem de interesante pe care orice pasionat de sport merită să le cunoască. Chiar dacă nu toate cele 3 vor fi pe gustul tău, cu siguranță vei găsi cel puțin una care să-ți placă și să se potrivească situației tale și stilului tău de joc.

Strategia celor 15 pași
Această metodă este preferată în rândul pariorilor care nu dispun de un buget consistent de pariuri și care speră să dea într-o bună zi lovitura la pariuri sportive. Este, într-adevăr, o strategie destul de riscantă, însă are un potențial pe măsură.
Strategia celor 15 pași a fost gândită pentru pariuri cu cote de la 2.25 în sus, ceea ce poate părea ciudat în primă fază, ținând cont că vorbim de 15 pași. Ei bine, această cotă minimă include practic o marjă de siguranță pe care pariorul o va pune deoparte, și anume 25% după fiecare mână câștigată.
După câștigarea celui de-al 14-lea pariu se va pune deoparte 57% din câștig și se va miza restul de 43%. Ideea este să se câștige în final cea de-a 15 mână, care ar genera un câștig de aproximativ 1000 ori mai mare decât investiția inițială.

Însă cine va putea vreodată să câștige 15 astfel de pariuri consecutive? Ei bine, autorul strategiei s-a gândit și la acest aspect. De aceea, atunci când pierzi, va trebui să dai înapoi numai doi pași, pentru că vei putea folosi banii puși deoparte la fiecare mână, astfel încât nu o vei lua de la capăt.
Cu toate acestea, strategia are un grad de dificultate ridicat. Cel mai indicat ar fi să se joace două sau maxim 3 ponturi pe un bilet care să atingă respectiva cotă de 2.25, evitându-se soliștii și mizând în primul rând pe pariurile care oferă cât mai multe șanse de câștig.

Metoda Plateau

Această abordare este foarte similară cu strategia de bază a multor pariori profesioniști. Practic, pariorul
își stabilește un procent din banca inițială ca mixă fixă; de regulă, se folosește între 0.5% și 3%.

Totodată, pariorul trebuie să-și stabilească și un obiectiv în primă fază, cum ar fi realizarea unui profit de 25%. Înmomentul atingerii respectivului obiectiv, jucătorul va recalcula miza și următorul obiectiv.

Deși progresul financiar poate că nu va fi unul spectaculos, partea bună este că pariind în acest mod nu se ajunge foarte repede la faliment. Această abordare este o combinație între sistemul standard ultra-precaut și cel progresiv, iar rezultatul este unul cât se poate de interesant ce merită încercat.

Pentru a putea fi aplicată cu succes, pariorul trebuie să se înregistreze la mai multe agenții de pariuri
online, pentru a putea plasa pariurile la operatorul care oferă cele mai mari cote pentru fiecare pronostic în parte.

Nu este suficient să joci la Betano pariuri, chiar dacă acolo găsești zilnic câteva cote la care
agenția își oprește aproximativ 0% comision.

Arbitrage Betting

Cunoscută la noi în țară și sub numele de Arbitraj, această metodă presupune plasarea mai multor pariuri care să acopere toate rezultatele posibile ale unui eveniment, astfel încât pariorul să-și asigure unmic profit încă din momentul plasării pariurilor, fără să mai conteze rezultatul final al partidei.

Această strategie a luat naștere odată cu diversificarea pieței de pariuri sportive online. Există sute de agenții de pariuri online în acest moment, iar fiecare dintre acestea își ajustează cotele în funcție de felul în care mizează utilizatorii săi, cu scopul de a realiza profit indiferent de rezultat.

Spre exemplu, la un meci FCSB vs. Dinamo, dacă se pariază foarte mult pe rezultatul de egalitate, cotele pentru victoriile fiecărei echipe vor crește, pentru a-i încuraja pe alți pariori să mizeze pe acele pronosticuri. Dacă se va miza prea mult pe FCSB, cotele pentru X2 vor crește, iar dacă se va miza foarte mult pe predicția Peste 2.5 goluri, atunci cota pontului Sub 2.5 goluri va crește și tot așa.

Problema apare însă că operatorilor nu prea le convine acest lucru, pentru că astfel însăși casele pot avea de suferit, întrucât practicantul de Arbitrage Betting va miza de regulă sume mari ce ar putea destabiliza echilibrul pe care îl caută orice operator. În consecință, majoritatea agențiilor vor limita jucătorii care practică aceste strategii, însă există întotdeauna și varianta pariurilor pe Betting Exchange.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here