Cei mai mulți dintre pariorii profesioniști din întreaga lume joacă online, iar unele dintre cele mai bune strategii de pariuri sportive pot fi jucate exclusiv online.

Plecând de la această idee, ne-am gândit să aprofundăm mai serios acest subiect și am ajuns la aceste concluzii:

  1. Jucând online economisești aproximativ 6% la fiecare bilet câștigat, întrucât nu ți se oprește nici un comision la plasarea biletelor, iar impozitarea nu se percepe per bilet câștigat, ci numai pe sumele retrase de parior. Astfel, jucând online ai posibilitatea de a rula câștigurile înainte de a retrage și de a fi nevoit să plătești impozit pentru ele. Cei care vizează obținerea profitului pe termen lung ar trebui să se orienteze către pariurile sportive online.
  2. Jucând la pariuri sportive online ai posibilitatea să faci Cash Out. Nu vrei să stai cu emoții până în ultimul minut? Nu vrei să aștepți desfășurarea ultimului meci de pe bilet pentru că presimți că vei pierde? Vrei să spui stop joc? Dacă pariezi la casele de pariuri online de top recomandate de comunitatea pariorilor din România – Betfair, Sportingbet, Netbet, Betano și Unibet – vei putea să închizi pariurile înainte de termen, fie pentru a-ți asigura un câștig prematur, fie pentru a reduce din pierderi, în momentele în care presimți că urmează să pierzi.
  3. Dacă vrei să pariezi live în adevăratul sens al cuvântului, trebuie să joci online. Unul dintre principalele avantaje pe care le oferă pariurile sportive practicate în mediul virtual pot fi considerate pariurile live. Da, este vorba despre pariuri rapide pe care le poți plasa pe zeci sau chiar sute de opțiuni, car mai de care mai interesante, printre care se regăsesc și piețe rapide de 1 minut. Această experiență totală te va ține conectat la orice eveniment sportiv urmărit, oferindu-ți posibilitatea de a paria pe câștigătorul următorului punct, aut și așa mai departe.
  4. Ai acces la cele mai bune cote din piață dacă pariezi online. Profesioniștii ne recomandă să avem conturi deschise la mai multe agenții de pariuri online de top, tocmai pentru a putea specula de fiecare dată cele mai valoroase cote din piață și cele mai bune oferte speciale. Gândește-te că poți în fiecare secundă să te orientezi către cele mai bune variante, chiar și în timpul desfășurării partidelor!
  5. Poți paria la orice oră și în orice zi, fără să depinzi de nici un orar. Nu trebuie să te deplasezi și nu depinzi de nimeni și de nimic. Dacă ai un computer, o tabletă sau un telefon mobil și o conexiune la internet, poți paria 24 de ore din 24. În plus, dacă pariezi online nu vei mai rata începerea partidelor din cauza traficului sau a altor factori și chiar dacă se întâmplă să te trezești mai târziu, poți paria live și combina pariurile pentru a-ți plasa biletul chiar și după ce meciurile au început. Dacă vrei să pariezi la live pe meciurile din Brazilia după miezul nopții trebuie neapărat să ai cont la pariuri online!
  6. Poți aplica cu succes numeroase strategii inedite la pariuri online. Dacă vrei să joci Easy Money sau Cotă 2, trebuie să pariezi online, pentru că pe termen lung vei avea mult de câștigat. Ca sursă de inspirație, îți recomandăm să urmărești numai analize și ponturi la pariuri sportive furnizate de specialiști care oferă o transparență justă în ceea ce privește evidența ponturilor publicate pe termen lung. Totodată, pariind online vei avea întotdeauna o evidență stocată a pariurilor tale pe care o poți revedea de fiecare dată când vrei să-ți analizezi performanțele, pentru a le putea îmbunătăți.

Ai acces la numeroase transmisiuni live video în mod gratuit. Pe lângă faptul că vei găsi multe partide pe care nu le poți vedea la televizor, la pariuri online poți viziona meciurile chiar și de pe telefonul mobil, având posibilitatea de a stabili pronosticuri în cunoștință de cauză. Casele de pariuri online recomandate de comunitatea pariorilor din România îți permit să vizionezi zeci de mii de evenimente sportive fără nici un cost, atâta timp cât ai în cont fonduri pentru a juca pariul minim; în anumite cazuri, este vorba de sume mai mici de 1 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here