Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș întâlnește duminică, 24 septembrie 2017, pe teren neutru nou-promovata Juventus București. Partida dintre cele două echipe se va disputa la Ploiești, iar startul confruntări este programat pentru ora 15:00.

Formația pregătită de către tehnicianul Cristian Pustai nu au prea multe zile de odihnă. În etapa trecută, disputată joi, 21 septembrie 2017, la Mediaș împotriva celor de la Astra Giurgiu, alb-negri au remizat alb scor 0-0. Gazul lui Pustai a avut o evoluție destul de bună față de ultimele partide, insă giurgiuvenii nu au impresionat cu nimic.În urma acestrei remize, Gaz Metan Mediaș a câștigat abia al 5-lea punct și a oprit o serie de 5 înfrângeri consecutive, astfel încât rezultatul de joi seara poate fi considerat o surpriză.

De cealaltă parte, Juventus București a pierdut pe terenul celor de la Viitorul Constanța fără drept de apel, scor 3-0. Bucureștenii n-au reușit să câștige nici o partidă în cele 11 disputat, ocupând ultima poziție a clasamentului cu 3 puncte. Din cele 11 partide disputate, Junvetus a reușit să obțină 3 rezultate de egalitate și 8 înfrângeri.

Sursă foto: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here