Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Cristian Pletea și Rareș Sipoș s-au clasat pe podium la Openul Tunisiei desfășurată în Nordul Africii, în perioada 3 – 7 aprilie.

Adina Diaconu și Andreea Dragoman au câștigat medalia de aur la dublu, iar la simplu au jucat finala între ele, Adina fiind de data aceasta învingătoare, 4-3 în set decisiv. Băietții au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în ambele categorii, la dublu Cristian Pletea și Rareș Sipoș. Acest concurs a fost dedicat juniorilor și a avut loc la Redes, oras portuar situat în aproprierea capitalei Tunis.

Sportiva de la CS Romgaz Mediaș și ACS Dumbrăvița, Andreea Dragoman a fost inițiată în tenisul de masă de către Gheorghe Vaida. În acest moment, sportiva se antrenează cu Dan Daniel și Cristian Cucean. Adina Diaconu este legitimaă la LPS Slatina și ACS Dumbrăvița. Tenisul de masă la început alături de Felicia Coneschi, iar în acest moment sportiva se antrenează cu tehnicianul lotului național de juniori al României, Petre Arnăutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here