În cadrul ultimei etape din Liga a IV-a, ACS Păltiniș Rășinari a învins fără prea mai probleme cu scorul de 4 – 1 Sparta Mediaș.

La finalul jocului, formația pregătită de către Dragoș Năstase au fost premiați de către Asociația Județeană de Fotbal un trofeu și medalii. Aceștia se pregătesc acum pentru dubla manta cu MSE Târgu-Mureș pentru un loc în Divizia C.

Pe data de 16 iunie 2018, se va disputa manșa tur, de la ora 18:00 pe stadionul Trans-Stil din Târgu Mureș. Returul se va disputa pe data de 23 iunie 2018, pe stadionul din Valea Ștrezii.
Sezon aproape perfect pentru ACS Păltiniș Rășinari. În 26 de etape disputate au remizat o singură dat, și au pierdut doar un singur joc, câștigând celelalte 24 de partide. Este singura echipă cu peste 100 de goluri înscrise, primind doar 27 de goluri.

Vis împlinit pentru elevii lui Dragoș Năstase, aceștia au câștigat pentru a doua oară campionatul Ligii a IV-a, însă anul trecut au pierdut acest drept la comisiile AJF și FRF după ce FC Avrig a contestat folosirea unui jucător, pierzând jocul la” masă verde”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here