De câte ori nu se întâmpla că pasionații de jocuri de noroc să intre într-un cazinou cu mari speranțe, pentru ca mai apoi să-l părăsească dezamăgiți?

Ei bine, dacă vrei să mărești numărul sesiunilor câștigătoare la jocuri de noroc și să reduci amărăciunea vizitelor necâștigătoare trebuie să urmezi sfaturile cunoscătorilor.

Spre deosebire de pariurile sportive, acolo unde individul joacă un rol extrem de important în ceea ce privește rezultatele pe care le are, în lumea jocurilor de noroc, cu precădere în ce jocurilor electronice sau digitale, totul depinde pur și simplu de noroc. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care jucătorul le poate face pentru a-și mări șansele de câștig în comparație cu ceilalți consumatori de adrenalină.

Cel mai bun exemplu în acest sens constă efectiv în alegerea locului în care va juca. Este bine-cunoscut faptul că pariind online, jucătorul are șanse mai mari de a practica un joc cinstit, întrucât operatorii de jocuri de noroc online sunt reglementați și verificați în timp real de ONJN și de către alte comisii internaționale.

Totodată, la fel de importantă este și alegerea jocului în sine: fiecare joc are un payout diferit, care variază de regulă între 91% și 98%. Cu alte cuvinte, procentul respectiv reprezintă suma de bani care se întoarce la jucători din totalul încasărilor, însă acest procent nu este menținut în mod constant în contabilitatea aparatului, ci se va atinge din când în când, în funcție de numeroase variabile necunoscute. Procedura funcționează astfel pentru ca nimeni să nu poată anticipa rezultatele aparatelor de păcănele, nici măcar angajații cazinoului și nici producătorii jocului.

Așa că asta demontează din start toate miturile legate de momentul în care este mai bine să joci: unii spun că este bine să joci după ce altcineva a pierdut mulți bani, iar alții susțin contrariul, și anume că este bine să joci acolo unde aparatul plătește câștiguri și este pe val. Toate aceste lucruri nu sunt altceva decât simple invenții născocite de pasionați pentru a-și justifica experiențele și pentru a-și argumenta acțiunile, însă nu au nici un fundament real. Ceea ce trebuie să te intereseze este să afli payout-ul jocului (cu o căutare pe Google) și să alegi să joci acolo unde procentul este cel mai avantajos pentru tine.

În al doilea rând, dacă nu speri să dai lovitura câștigând jackpot-ul cel mare, ai face bine să eviți jocurile de acest fel, pentru că o parte din câștiguri este reținută spre a fi distribuită ulterior marelui câștigător, așa că șansele de câștig sunt și mai mici decât în cazul jocurilor normale. Atenție! Nimeni nu spune să nu revendici promoția NetBet și să nu joci jocul pe care primești runde bonus sau alte lucruri de genul acesta, ci să ai în vedere că jackpot-ul îți reduce șansele de câștig. Din contră, cea mai bună idee la cazinouri este să joci online și să profiți de fiecare promoție, pentru că fiecare bonus înseamnă o șansă în plus de a câștiga, așa că nu rata nici o oportunitate de acest gen!

Un alt lucru extrem de importante este să-ți setezi un obiectiv înainte de a începe să joci, fie că este vorba de a cheltui o anumită sumă de bani, de a-ți petrece un număr stabilit de minute la joc sau de a atinge un anumit câștig cu un buget definit. Altfel spus, dacă joci mereu până golești banca, normal că nu vei încheia niciodată o sesiune pe plus. Nu te gândi niciodată să joci la recuperare, nu te aștepta ca norocul să se schimbe atunci când vrei tu și nu te ambiționa să falimentezi cazinoul pentru că tu vei ieși mai șifonat din această confruntare.

Cel mai important lucru pe care îl poți face atunci când joci la păcănele online este să te distrezi, să te relaxezi și să nu ai așteptări, ci doar să te bucuri de experiența de joc și de adrenalina care îți curge prin vene în timp ce pândești câștigul fabulos care pare să fie mereu chiar după colț.

Nu depăși niciodată limita bunului simț! Nu investi mai mult de 10% din veniturile tale lunare la jocuri de noroc și nu miza niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi fără să existe repercusiuni de nici un fel, fie ele financiare, sociale sau emoționale. Pariurile și jocurile de noroc sunt o distracție și nu o sursă de câștig!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here