Vă vom prezenta 5 jocuri de păcănele cu care amatorii de adrenalină s-au familiarizat încă de pe vremea cazinourilor offline, însă în prezent, pot fi jucate online la operatorii de jocuri de noroc licențiați la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Această selecție de sloturi online este pur și simplu irezistibilă pentru amatorii de păcănele online:

Gladiator Jackpot

Jocul Gladiator este inspirat din celebrul film premiat cu nu mai puțin de 5 Oscaruri, în care Russel Crowe interpretează rolul lui Maximus. Slotul are 25 de linii și o specială numită „Bonusul Colloseum”, declanșată de apariția a 3 simboluri „SCATTER” care declanșează 10 rotiri gratuite cu multiplicator x3, iar dacă în timpul specialei apare un WILD pe rola din mijloc, se mai adaugă 3 rotiri gratuite. Totodată, există și un bonus x3 declanșat de apariția a 3 simboluri „WILD”, care vor substitui toate simbolurile apărute pe rolele 2, 3 și 4. În plus, cei care preferă să joace rapid au posibilitatea de a activa funcția „Turbo”, iar prin apăsare rapidă pot efectua chiar și 3 rotiri pe secundă.

Fruit Shop

Spre deosebire de clasicele jocuri de păcănele cu fructe, această producție de la NetEnt are un design modern, deși păstrează simplitatea acelor jocuri de altădată. Fruit Shop are 15 linii și două categorii de simboluri: fructe și cărți. Oricând jucătorul câștigă pe o combinație de fructe, fără „WILD”, care plătește dublu, declanșează un „FREE SPINS”, iar în timpul rotirilor gratuite, orice câștig generat cu simboluri identice (exceptându-le pe cele cu „WILD”) atrage cu sine un adaos de runde gratuite suplimentare. Interesant este că, spre deosebire de Sizzling Hot, simbolul cireșelor plătește cel mai mult.

Lucky Lady’s Charm Deluxe

Fiind unul dintre jocurile clasice care i-au captivat pe primii jucători de sloturi de la noi din țară, Lucky Lady’s Charm Deluxe a ajuns la cea de-a 10-a versiune, pe semne că acest joc continuă să fie extrem de popular și în mediul online. Celebra specială care se declanșează atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri cu bile „SCATTER” și care oferă 15 runde gratuite cu multiplicator x3 nu este însă singura tentație. Simbolul „WILD”, pe lângă faptul că dublează orice câștig, are, în sine, o cotă de premiere uriașă. Spre exemplu, pentru o miză de 0.1 RON per linie, pentru ochirea a 5 simboluri „WILD” jocul plătește 900 RON. Așadar, acesta nu este un joc care poate aduce câștiguri consistente doar cu ajutorul specialelor.

Sizzling Hot

Este, de departe, cel mai popular joc cu șeptari din lume. Aproape orice consumator de jocuri de cazinou trebuie să fi văzut măcar odată acest joc. Este unul dintre cele mai simple jocuri de păcănele, având numai 5 linii, un „SCATTER” aproape inutil – care plătește puțin și atât, dar și o tabelă de plăți inedită. Cu pariuri de 1 leu pe linie, este nevoie de o linie de 5 struguri sau de 5 pepeni pentru a pune mâna pe un premiu de 500 lei, ca să nu mai vorbim de mult râvniții șeptari, care plătesc 5000 lei atunci când apar în număr de 5 pe o linie pe care s-a mizat 1 leu. Veteranii sunt de părere că acesta va fi unul dintre puținele sloturi care vor supraviețui testul timpului.

Power Stars

Acest joc este, cu siguranță, derivat din eternul Sizzling Hot, dacă ne gândim că are aproximativ aceleași simboluri, singura excepție fiind clopotul. Putem spune că Power Stars este continuarea naturală a celebrului joc creat de Green Tube. Pe lângă faptul că are 10 linii, în loc de 5, se plătesc atât combinațiile câștigătoare de la stângă la dreapta, cât și cele de la dreapta la stânga. Power Stars are în plus o funcție specială a stelei, care nu are rol de „SCATTER”, ci de „WILD”, care substituie simbolurile de pe întreaga rolă și care aduce cu sine o reînvârtire gratuită. Totodată, în timpul reînvârtirii pot apărea stele pe cele 3 role centrale, situație care asigură generarea unor câștiguri consistente. Șeptarii plătesc în continuare cel mai bine, însă prin intermediul „WILD”-ului și a numărului sporit de linii (față de Sizzling Hot) se pot realiza combinații câștigătoare fabuloase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here