Pariorii din România au de unde să aleagă atunci când vor să își deschidă cont la o casă de pariuri online.

Există 3-4 agenții bune spre foarte bune, foarte populare, plus altele care încearcă să compenseze lipsa notorietății prin opțiuni de pariere „de nișă”, din categoria pariurilor speciale.

Cele mai populare case de pariuri online sunt ușor de identificat. Accesați orice site de pronosticuri sportive și veți găsi topul lor, rezultat din voturile miilor de pariori care formează fiecare comunitate. Primele patru sunt mereu aceleași, e posibil să varieze ordinea. Tot ele se regăsesc și în fruntea topului operatorilor recomandați de specialiști. Logic, specialiștii sunt și ei pariori care dau bile albe și bile negre.

Cum au reușit aceste case de pariuri să domine piața și să adune pe platformele lor aproximativ 70% dintre pariorii români? Răspunsul este simplu: oferă toate condițiile pentru ca un parior priceput și câștige bani lună de lună.

În opinia mea, un top al acestor condiții ar arăta în felul următor:

1. Platformă de streaming video live

Șansele de a câștiga un pariu să măresc foarte mult dacă poți vedea meciul pe care pariezi. Asemenea televiziunilor de sport, cele mai populare agenții online transmit în direct majoritatea competițiilor urmărite de români. Desigur, nu au toate aceleași competiții. Un operator are drepturile de „televizare” pentru Liga I, dar nu le are pentru Italia. Altul le are pentru Italia, dar nu le are pentru Liga I. Ofertele video sunt complementare, de aceea, pentru a vedea aproape toate competițiile importante din lume, este bine să ai cont la toți operatorii de top. Ai acces la streaming dacă ai balanța pozitivă, nu contează dacă în cont este 1 leu sau sunt 1000 de lei.

Partea îmbucurătoare este că tot mai mulți operatori au început să transmită în direct video evenimente sportive, pentru a ține pasul cu „cei mari”.

2. Ofertă de pariuri

La operatorii cei mai populari ai pe ce să pariezi live în orice moment al zilei. Propoziția este valabilă pentru fotbal, dar și alte sporturi sunt bine reprezentate în ofertă. În plus, numărul de opțiuni de pariere pentru fiecare eveniment este mare. Sunt meciuri cu peste 600 de opțiuni de pariere! De o mare apreciere în rândul pariorilor români se bucură liniile asiatice, pentru că oferă posibilitatea rambursării parțiale sau totale a mizei, deci de a juca acoperit.

3.  Cotele

Fără îndoială, cotele reprezintă un factor decisiv pentru profitul pe termen lung. Sunt diferențe aproape frapante între cotele oferite pentru același pronostic de două agenții de top. De exemplu, pentru selecția „Peste 3,5 cornere Universitatea Craiova” în meciul de la Mediaș, un operatori oferta cota 1.32, iar altul 1.55. Așadar, pentru o miză de 100 de lei, diferența de profit era de 23 de lei! La 10 pariuri câștigătoare, vorbim despre o diferență de profit de 230 de lei, una apreciabilă pentru un parior amator.

4. Ofertele promoționale

Ofertele promoționale sunt ca un magnet pentru pariori. Nu vorbesc atât despre pachetele de bun venit precum Betano bonus, care se pot obține o singură dată, la înregistrare, ci despre ofertele ocazionale care pot genera, în timp, câștiguri importante. Sunt pariuri gratuite (Free Bets), Full Bets (pariuri gratuite în urma cărora pariorul primește în cont tot câștigul, nu numai profitul, ca în cazul Free Bets), pariuri fără risc, concursuri de pronosticuri sportive cu participare gratuită, rotiri gratuite în secțiunea cazino ș.a.m.d.

5. Posibilitatea de a „vinde” pariul

 

Pe piața din România activează și un operator care are platformă de „Betting exchange”. Pariorii joacă împotriva altor pariori obișnuiți, nu împotriva caselor de pariuri (adică împotriva unor echipe de specialiști), șansele de câștig fiind, astfel, mai bune. În plus, jucătorul are posibilitatea de a „vinde pariul” oricând. Adică de a da „Cash Out”, fie pentru a fi sigur de profit, fie pentru a limita pierderile. Casele de pariuri „clasice” au și ele opțiunea Cash Out, dar nu chiar pentru toate evenimentele din ofertă.

6. Depunerea și miza minime

Cei mai mulți dintre pariorii online români joacă pe sume mici, doar pentru distracție. De aceea, agențiile care nu impun praguri ridicate pentru depunerea și miza minimă sunt în avantaj.

Specialiștii în domeniu au păreri divergente pe mai multe subiecte, dar sunt toți de acord că nu există nicio agenție „perfectă”. Acest neajuns se poate regla, însă, prin înregistrarea pe mai multe platforme de pariuri online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here