Gaz Metan Mediaș a disputat sâmbătă, 16 decembrie 2017, ultimul joc din acest an în deplasare la Concordia Chiajna. Formația pregătită de Cristi Pustai a remizat scor 1-1 ultimul joc din 2017.

Gaz Metan Mediaș a început partida cu Pleșca, Romeo, Cristea, Shirgi, Popovici, Buziuc, Chamed, Bic, Neagu, Tircoveanu și Golubovic.

În prima parte a jocului, medieșenii au avut ocazia de deschide însă Golubovic se complică și nu reușeste să trimită mingea în poartă. Răzvan Pleșca a fost la post la fiecare intervenție a gazdelor și a salvat echipa în prima repriză.

În partea a doua a jocului, gazdele au deschis repede scorul în minutul 49 prin Marian Cristescu printr-o lovitură de cap bine plasată. În minutul 66, oaspeți reușesc egalarea prin Nasser Chamed după o lovitură liberă executată excelent.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan Mediaș încheie anul 2017 pe locul 12 în clasamentul Ligii întâi cu 2 victorii, 9 rezultate de egalitate și 11 jocuri pierdute. În cele 22 de partide disputate, alb-negri au reușit să acumuleze 15 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here