Duminică, 24 septembrie 2017, de la ora 15:00 la Ploiești se va disputa partida dintre Juventus București și Gaz Metan Mediaș. Acestă confruntare se va disputa pentru etapa cu numărul 12 din cadrul Ligii întâi.

Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan dorește să obțintă al doilea succes din acest sezon după o evoluție destul de bună în partida cu Astra. Alb-negri speră să invingă Junvetus București, singra formația care nu a obținut nici o victorie în actualul sezon de campionat.

”Chiar dacă au doar trei puncte din jocurile de egalitate, va fi un meci echilibrat. Va fi un meci greu, cum sunt toate deastfel. Important că în etapa trecută am reușit să numai luăm gol și să pierdem. Ne-am revenit mental, o altă atitutine. Ne dorim să avem spirit de luptă, să știm că locul nostru nu este în subsolul clasamentului” a declarat Cristian Pustai.

Pentru mijlocașul Cristian Danci, partida cu Juventus București este una foarte importantă a declarat acesta într-o conferintă de presă înaintea acestui joc.

”Avem aceeași atitudine ca și în meciul cu Astra, cu siguranță ca dacă vom avea această atitudine și în partida duminică cu siguranță ne vom întoarce cu punct sau puncte. Noi sperăm să fie un nou început pentru noi, să începem să punem presiune pe adeversari, să strângem puncte” a adăugat Cristian Danic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here