Cele două echipe de junioarele 1 și 2 din cadrul Clubului Sportiv Școlar Mediaș vor juca în acest sfârșit de săptămână în deplasare la Ploiești, respectiv Brașov.

Duminică, 4 martie 2018, handbalistele pregătite de către Mihai Moldovan vor întâlni în deplasare CSM Ploieşti. Partidă se va disputa pentru etapa cu numărul 8 din cadrul sezonul regulat din cadrul grupei E. Înaintea acestui joc, CSS Mediaş ocupa poziţia a 3-a în clasament, iar handbalistele de la CSM Ploieşti se afla pe ultimul loc în clasament. Startul partidei este programat pentru ora 10:30 în Sala Olimpia din Ploieşti.

Luni, 5 martie 2018, junioarele 2 pregătite de antrenoarea Maria Cindea va juca în deplasare la Braşov, acolo unde vor întâlni CS Corona 2010 Braşov. Partidă din cadrul etapei cu numărul 12 se va disputa în Sala Sporturilor `Dumitru Popescu Colibaşi din Braşov, iar startul partidei este programat pentru ora 17:00. Înaintea acestui joc, sportivele pregătite de Maria Cindea ocupa poziţia a 3-a, în timp ce ACS Corona se afla pe prima poziţie în clasamentul grupei F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here