În urmă cu câteva luni, Primăria Mediaș a înființat un noul club sportiv. Clubul Sportiv Municipal Mediaș are mai multe secții dedicate tuturor doritoriilor de sport.

În prezent, CSM Mediaș activează cu o echipă de bachet înscrisă în Liga 1 de baschet masculin, tenis de masă și o două grupe de fotbal de juniori F și E care este înscrisă în campionatul organizat de către Asociația Județeană de Fotbal.

Sport de Mediaș a luat legătura cu antrenorul celor două secții de copii din cadrul Clubului Sportiv Municipal Mediaș, Sebastian Potor.

”Un nou proiect la noi în oraș, un proiect care cred eu că va da o șansă în plus tuturor copiilor care vor să practice fotbalul, sportul și să fie pregătiți cu seriozitate și profesionalism. Eu am fost convins de seriozitatea proiectului de la prima discuție pe care am avut-o cu domnul primar și odată cu trecerea timpului îmi dau seama că nu m-am înșelat” a declarat Sebastian Potor.

Totodată, Sebastian a mai vorbit și despre cele două grupe de juniori formate din copii cu vârste cuprinse între 6-7 ani și 9-10 ani, cu care lucrează de aproximativ 3 ani de zile.

”Despre cele două grupe cu care am venit la CSM pot să vă spun că sunt formate din copii de 6-7 ani și 9-10 ani și lucrez cu ei de aproximativ 3 ani. Sunt copii foarte talentați și pasionați de fotbal. În acest campionat noi ne-am înscris pentru a câștiga experiență și mai puțin pentru a obține rezultate deoarece suntem oarecum între vârste la ambele grupe. La junori F noi suntem cu doi ani mai mici decât restul echipelor, iar la juniori E noi avem copii de 2009 – 2007 și adversarii sunt doar de 2007. Cu toate aceestea copiii s-au comportat foarte bine, reușind să câștige unele meciuri” a mai adăugat Potor Sebastian.

Acesta a mai vorbit pe larg și despre relația s-a cu părinții copiilor care sunt mereu alături de copii și susțin acest nou proiect.

”Relația mea cu părinții copiilor este una foarte bună, suntem ca o familie mai mare cum îmi place să spun! Nu doar că au înteles motivul pentru care ne-am înscris în campionat, chiar pot să spun că sunt un sprijin în activitatea noastră și de aceea țin să le mulțumesc celor care au rămas lângă mine și odată cu trecerea la CSM” a susținut antrenorul celor de la CSM Mediaș

Sebastian Potor a mai menținoat faptul că preferă să lucreze cu copiii mici pentru a-i învăta ”abecedarul” fotbalului corect și consideră că CSM va fi un proiect durabil

În următorul an avem în plan să facem selecții dar nu pentru copii mai mari! Eu prefer să iau copiii de mici deoarece pot să îi învăț „abecedarul” fotbalului corect! Eu consider că trebuie să ne dezvoltăm încet și durabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here