Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaş joacă joi, 20 aprilie 2017, în deplasare pe terenul celor de la ACS Poli Timişoara. Confrutare dintre cele două echipe se va disputa pentru etapa a 7-a din cadrul play-out-ului Ligii întâi.

Startul partidei este programat pentru ora 17:30 și va fi trasmis în direct de posturile de televiziune DigiSport, DolceSport și Look Tv.

Gaz Metan Mediaș vine Timișoara după o victorie pe teren propriu, scor 3 – 1 împotriva celor de la Pandurii Tg. Jiu. Mediașul a fost condusă la pauză cu scorul de 0-1 după golul lui Sergiu Negruț în minutul 43. În repriză secundă, alb-negri au turat motoarele la maxim și au întors scorul prin golurile lui Alexandru Munteanu, Eric de Oliveria și Daniel Sikorski.De cealaltă parte, elevii lui Ionuț Popa și-au adăugat în palmares o remiză albă în deplasare de la Târgu Mureș, împotriva eleviilor lui Ionel Ganea, ASA Târgu Mureș, scor 0-0.

În clasamentul play-out-ului Ligii întâi, ACS Poli Timișoara se află pe poziția a 5-a cu 3 victorii, 2 rezultate de egalitate și o singură înfrângere, având în cont 18 puncte. În schimb,Gaz Metan Mediaș se alfă pe poziția secundă a clasamentului cu 2 victorii, 3 rezultate de egalitate și o singură înfrângere acumulând 29 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here