În cursul zilei de marți, 26 septembrie 2017, FC Hermannstadt și-a aflat adversara din Cupa României,  faza națională.

Liderul Ligii secunde va debuta în turul 4 cu un meci în deplasare, cu formația din județul Alba-Iulia, Industria Galda, echipă ce se află pe locul 3 în Seria a 5-a a Ligii 3.

Echipa sibiană întră în competiție din turul al patrulea al fazei naționale, împreună cu încă 17 echipe din Liga 2 (Ripensia Timișoara și Știința miroslava au intrat încă din turul 3) și va întâlni o formația din Liga a 3-a, seria a 5-a, Industria Galda după cum s-a stabilit marți la Departementul Competiții al Federației Române de Fotbal.

Meciurile programete în această fază a Cupei României se vor desfășura într-o singură mansă, în zilele de 3 și 4 octombrie, de la ora 14:30.

Partida dintre Industria Galda şi AFC Hermannstadt se va disputa miercuri, 4 octombrie, pe terenul echipei din judeţul Alba.

„Aşa cum am spus în mai multe rânduri, tratăm şi această competiţie cu maximă seriozitate. Ne dorim să avansăm cât mai mult în Cupa României. Mergem la Galda numai cu gândul la calificare”, a declarat preşedintele clubului sibian, Teodor Birţ.

Până la meciul cu Industria Galda, AFC Hermannstadt joacă în campionat, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11:00, la Oradea, cu Luceafărul, un meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here