Sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11:00 s-a disputat partida dintre FC Hermannstadt și Foresta Suceava pe stadionul ”Municipal„ din Sibiu. FC Hermannstadt s-a impus cu scorul de 2-0.

Tehnicianul Alexandru Pelici a început partida cu Căbuz, Stancu, Crișan, Stoica, Pamfile, Dâlbea, Boboc, Neacșa, Rusu, Lubu și Neagu.

Formația sibiană a dechis repede scorul prin Răzvan Dâlbea încă din minutul 6.Neagu trimite o centrare în careu, Began iese să respingă, dar nu ajunge la minge, trece pe sub, iar Răzvan Dâlbea înscrie simplu, cu latul, în poarta goală. Prima repriză le-a aparținut în mare parte formației sibiene. Pe finalul primei reprize FC Hermannstadt putea majora avantajul, însă Neacșa și Neagu nu au reușit să trimită mingea în poartă.

După revenirea de la vestiare, sibienii atacă rapid. Bogdan Rusu apare la colțul scurt și trimite cu capul, în plasă din centrarea lui Pamfile, pentru 2-0. Minutul 54 al meciului, Alex Neacşa primeşte în marginea careului mare şi reia din prima, pe centru, în vraţele lui Began. O altă ocazie importantă pentru formația sibiană, Rusu pătrunde pe stânga şi trimite în faţa porţii, de unde Neagu trimite în blocaj; oaspeţii resping de pe linia porţii în corner. Minutul 72, Bogdan Rusu primeşte în adâncime, se întoarce în margine careului mare, cu di adversari în spate, şi trage la colţul lung, Began parează, mingea loveşte apoi transversala şi goalkeeper-ul Forestei are timp să se ridice şi să reţină

Etapa viitoare, FC Hermannstadt se va deplasa pe terenul celor de la Luceafărul Oradea, partida fiind programată pentru data de 30 septembrie 2017, de la ora 11:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here