23 C
MEDIAS
marți, iunie 25, 2019
Acasă Fotbal FCSB nu va suferi modificări radicale. Echipa lui Teja: 70% FCSB şi...

FCSB nu va suferi modificări radicale. Echipa lui Teja: 70% FCSB şi 30% Mediaş!

Mihai Teja, noul antrenor de la FCSB, nu are de gând să modifice sistemul 4-2-3-1, iar în primul ”11” şi-ar putea face loc cel mult 3 jucători noi, toţi aflaţi sub comanda lui şi la Gaz Metan.

Primul meci oficial pentru noul antrenor de la FCSB va fi peste fix 5 săptămâni. Aceasta e perioada pe care Teja o are la dispoziţie pentru a-şi pune la punct filosofia pe care o are. În privinţa modulului de joc, fostul tehnician de la Mediaş nu are de gând să schimbe nimic. A aşezat echipa inclusiv la Mediaş într-un 4-2-3-1, la fel va face şi la FCSB.

Schimbările vor surveni, faţă de perioada Nicolae Dică, la alcătuirea primului „11”. Teja va produce modificări în aproape toate compartimentele. În primul rând, în centrul defensivei va apărea Iulian Cristea, cel care a dat cel mai bun randament în acest sezon chiar ca stoper în tricoul lui Gaz Metan. Cristea va face cuplu în apărare cu Bogdan Planici, sârbul urmând să fie şi în viziunea lui Teja un jucător de bază în linia de 4 din faţa lui Bălgrădean!

Ivanov-Nedelcu, cuplu de închizători

Cum Pintilii şi Ovidiu Popescu vor mai avea nevoie de o perioadă de pauză, pentru a se recupera în urma unor accidentări extrem de grave pe care le-au suferit în toamnă, în privinţa mijlocaşilor centrali Teja are de completat o singură poziţie din cele două.

Una e bătută în cuie de Nedelcu, fotbalist pe care Becali a plătit mulţi bani şi care e una dintre variantele pe care FCSB i le propune lui Rădoi pentru turneul final al CE U21 din vara lui 2019. Lângă el, Teja îl vrea neapărat pe Ivanov. Fotbalistul bulgar a fost cel pe care Teja l-a trecut pe primul loc în lista cu jucătorii doriţi în momentul în care Becali l-a întrebat ce doleanţe are.

În fine, ultima modificare majoră pe care Teja o pregăteşte este în banda stângă a atacului. Ely Fernandes e văzut ca o soluţie perfectă pentru a evolua acolo, iar fotbalistul din Insulele Capului Verde a fost adăugat şi el pe lista posibililor veniri. Ely joacă la Mediaş de un an: 10 goluri produse (6 marcate plus 4 assisturi) în 32 de jocuri în Liga 1.

Echipa probabilă pentru startul lui 2019

Bălgrădean – R. Benzar, Planici, I. CRISTEA, Momcilovici – Nedelcu, IVANOV – Man, Fl. Tănase, ELY FERNANDES – Gnohere

Echipa de rezerve

A. Vlad – Al. Stan, Bălaşa, L. Filip, Morais – Pintilii, Teixeira – M. Roman, Moruţan, Fl. Coman – Rusescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here