Zudor Iulia Melinda și Peter Herman au obținut rezultate notabile la Campionatul Mondial de Alergare Montană de la Premana, din Italia.

Echipa de junioare a României, a câștigat aurul mondial în fața puternicelor echipe ale Statelor Unite și a Italiei și în fața Marii Britanii care au ocupat poziția a 4-a. Echipa de junioare a României este alcătuită din Alesia Hercico, Gabriela doroftei, Irina Bordeianu și Iulia Zudor.

Echipa de juniori a României formată din Rusu dorin, Bularda Gabriel, Gracea Adrian și Peter Herman, au obținut medalia de argint în cursa pe echipe, poziția întâi fiind ocupată de Uganda, iar cel de-al treilea de echipa Italiei.

,,Eforturile sportivilor au fost coordonate de antrenorii Prăsneac Cristian, Hecico Ana, Ţîmpău Erzilia Elena, Olteanu Iulia, Bura Ion, Herman Vasile şi  Casandra Silviu, antrenor federal – selecţioner. La cea de-a 33-a ediţie a WMRA World Mountain Running Championship 2017 au participat 35 de națiuni, cu cei mai puternici 320 alergători montani de pe toate continentele. Campionatul s-a desfăşurat la Premana, în Italia, în data de 30 iulie” informează  Federaţiei Române de Atletism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here