Două medalii au fost obținut de sportivii Mediașului la Jocurile Internaționale ale Copiilor. Atleta Iulia Mărginean a obținut medalia de argint în proba de 800 de metri, iar la tenis de masă, medieșencele au jucat Finala B.

Cristina Dumitrescu a reuşit să obţină primul loc, după ce a învins-o în finală pe colega ei Alexandra Moga. Tot în Finala B, dar la masculin, Andrei Pînzar s-a clasat pe locul trei. Echipa de baschet formată din Antal Sergiu Rareș, Albu Andrei, Balasoiu Sebastian și Deac Alexandru Viorel, antrenor Cosmin Ploscar, s-a clasat în final pe locul şapte. La baschet s-a jucat în sistemul 3 la 3.

O delegație din Mediaș, formată din 24 de sportivi, antrenori și oficiali a participat la a 51-a ediție a Jocurilor Internaționale ale Copiilor. Competiția din acest an a fost găzduită de orașul Kaunas din Lituania.

Sportivii medieșeni au participat la 3 discipline sportive, respectiv atletism, tenis de masă și baschet. Mediaşul participă la Jocurile Internaţionale ale Copiilor încă din anul 1996, iar an de an sportivii din orașul de pe malurile Târnavei Mari au înregistrat performanţe bune, obţinând peste 40 de medalii. Municipiul Mediaș a găzduit ediția din anul 1996 a Jocurilor Internaționale ale Copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here