Fostul antrenor al Gazului Metan, Mihai Teja are mână liberă în primele 6 luni pe banca FCSB-ului.

Conform Digi Sport, finanțatorul FCSB-ului s-a înteles cu oficialii Clubului Gaz Metan pentru achiziționarea fundașului central Iulian Cristea, de 24 de ani. Transferul tânărului medieșean se ridică în jurul a 100.000 de euro.

Alte două ținte a FCSB-ului

În perioada următoare, la FCSB ar mai putea ajunge alți doi jucători de la Gaz Metan Mediaș. Este vorba despre Antoni Ivanov, miljocaș de 23 de ani, dar și Ely Fernandes. Ely originar din Insulele Capului Verde e văzut ca o soluție perfectă pentru a evolua în flancul stâng al atacului roș-albaștrilor.

Edi Iordănescu și-a dat acordul! Revine în antrenorat după mandatul eșuat de la CFR Cluj

Conform Gazeta Sporturilor, Edi Iordănescu și-a dat acordul pentru a prelua gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș – echipa care în acest moment se află pe locul 8 din Liga întâi. De-a lungul carierei, Edi Iordănescu a mai antrenat FCSB, pentru o perioadă scurtă de timp, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu-Jiu, TSKA Sofia, Astra Giurgiu și CFR Cluj.

Până în momentul de față, oficialii Clubului Gaz Metan Mediaș nu au vorbit cu presa locală și nici nu au trimit vreun comunicat de presă referitor la plecarea lui Mihai Teja la FCSB sau despre transferurile dorite de Gigi Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here