Vineri după amiază, 19 mai 2017, Gaz Metan II Mediaș a jucat în deplasare pe terenul celor de la CS Unirea Jucu, partidă ce sa disputat pentru etapa cu numărul 29 din cadrul Ligii a III-a, seria 5. Medieșenii au cedat cu scorul de 4-2.

Tehnicianul Constantin Hanc a început partida cu Cristea, Săvuț, Pop, Pușcatu, Bîrză, Coșereanu, Trif, Ignat, Stancu, Iorga și Olaru.

Unirea Jucu începe în forță prima parte a jocului, la doar 6 minute de la fluierul de start, jucanii au deschis scorul prin Maxim, scor 1-0. În minutul 15, medieșenii reușesc egalarea după un marcat de către Valentin Coșereanu. În partea a doua a jocului, Unirea Jucu machează din nou prin Bucur, ducând echipa în avantaj la 2-1. În minutul 60 al partidei, Răzvan Trif a creat o acțiune frumoasă, iar Sebastian Iorga a fost pe poziție și a trimis mingea în poartă, scor 2-2. Unirea Jucu se distanțează din nou de alb-negri după golul marcat de către Alex Popa, scor 3-2 în minutul 86. CS Unirea Jucu marchează din nou, cu o super execuție în minutul 92 al meciului prin Cubleșan, scor final 4-2.

În ultima etapă a Ligii a III-a, seria 5, Gaz Metan Mediaș întâlnește pe teren propriu Cumuna Recea, partidă programată sâmbătă, 27 mai 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here