Luni, 12 noiembrie 2018, de la ora 21:00 pe stadionul” Municipal” din Mediaș s-a disputat partida dintre Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari.

Gazul a ars la Mediaș în această seară,” lupii-negri” s-au impus pe teren propriu în fața celor aproximativ 200 de spectatori cu scorul de 2-0.

Mihai Teja a trimis în teren următorul prim unsprezece: Pleșca, Crețu, M. Constantin, Cristea, Bușu, Fofana, Luis Miguel, Ivanov, Ely Fernandes, Olaru și Fortes.

Mediașul început cu stângul, Iulian Cristea a văzut cartonașul galben în minutul 1 după un fault intenționat. În minutul 9, Fortes trimite mingea în transversală după o lovitură liberă, iar Fofana este pe fază și trimite mingea în poarta lui Vâtcă. În minutul 40, Mediașul mărește avantajul datorită penalty-ului transformat de Marius Constantin. În repriza secundă, alb-negri au dominat jocul, însă mingea nu a mai intrat în poarta lui Vâtcă. Ely Fernandes a încercat de mai multe ori să marcheze, dar scorul de pe tabelă rămâne neschimbat.

Etapa viitoare, Gaz Metan Mediaș va juca în deplasare pe terenul celor de la Dinamo București. Partidă este programată vineri, 23 noiembrie 2018, de la ora 20:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here