Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș joacă în prima etapă din cadrul noului sezon al Ligii întâi, pe terenul campioanei României, FC Viitorul Constanța.

Confruntare este programată luni, 17 iulie 2017, de la ora 18:30 pe Stadionul din Ovidiu și poate fi urmărit în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV.

La terminarea sezonului trecut, mai mulți jucători de la Gaz Metan și-au reziliat contractul cu formația de pe malul Târnavei Mari, și au ales o altă echipă. Ciprian Petre, Alexandru Munteanu, Mircea Axente, Daniel Sikorski, Cristian Gavra, Bernand Itoua, Valentin Crețu, Dario Rugasevic, Aymen Tahar, Ionuț Buzean care a ales să se retragă din fotbal și Eric de Olivera care a semnat cu Viitorul lui Hagi.

În schimbul acestor plecări de la Gaz Metan, alb-negri au adus la prima echipă 12 jucători liberi de contract. Paolo Jorge, Sebastian Cojocneanu, Laurențiun Manole, Milan Perendijia, Filip Zdernic, Milan Mitic, Paul Păcurar, Ionuț Voicu, Bojan Golubovic, Olivian Serugiu, Sorin Bușu și Sergiu Popoviciu.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat pe 9 martie 2014, Gaz Metan – Viitorul 4-0 (Ciprian Petre, Alexandru Munteanu, Bogdan Ţîru – autogol, Bawab).

În ediţia trecută, cea în care Viitorul a fost echipa cu cele mai multe puncte câştigate pe teren, elevii lui Cristi Pustai s-au impus acasă cu 2-1 (Alexandru Munteanu, Azdren Llullaku / Bogdan Ţîru) şi au remizat în deplasare, scor 1-1 (Azdren Llullaku / Alex Nimely).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here