Gaz Metan Mediaș va juca miercuri, 25 octombrie 2017, de la ora 14:30 pe terenul celor de la Metaglobus București, partidă ce se va disputa pentru șaisprezecimile Cupei României.

Adversarul Gazului Metan, evoluează în liga secundă și se află pe poziția a 15-a în clasament cu 15 puncte obținute după cele 13 etape disputate. În schimb, elevii lui Cristian Pustai se află în zona retrogradabilă. Medieșenii au reușit să strângă doar 9 puncte în cele 15 etape disputate.

În etapa trecută, Gaz Metan a fost învinsă fără nici un fel de problemă cu scorul de 0-2 împotriva celor de la CSM Politehnica Iași. Formația pregătită de către Flavius Stoican au câștigat partida de la Mediaș grație golurilor marcate de către Pedro Mendes și Jo Santos. Metaglobus București și-a adăugat în palmares o victorie pe teren propriu scor 2-1 cu Sportul Snagov. Stefan Stângu a reușit dubla în partida cu Sportul, ambele goluri fiind marcate din lovituri de la 11 metri.

După eșecul cu CSM Politehnica Iași, tehnicianul Cristi Pustai a declarat la conferința de presă de la finalul jocului pierdut că vor rezilia contractele jucătorilor care nu au demonstrat adevărata lor valoarea la Mediaș. Akaki Khubutia este primul jucător care și-a reziliat contractu cu gruparea de pe malul Târnavei Mari pe cale amiabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here