Oficialii lui Hermannstadt l-au ofertat zilele trecute pe Ionuț Larie. Însă fundașul de 32 de ani a refuzat și e decis să rămână la Gaz Metan, sub comanda lui Edward Iordănescu.

„Mai am contract la Mediaş încă un an. 99% voi rămâne aici, 1% aş pleca doar în străinătate dacă apare ceva foarte bun din punct de vedere financiar”, a declarat Larie pentru gsp.ro

La capitolul plecări, medieșenii s-au despărțit de fundașul de 29 de ani Sorin Bușu, care a decis să nu-și mai prelungească contractul.

LOTUL GAZULUI SE REUNEȘTE ASTĂZI

Fotbaliștii se întorc la antrenamente la sfârșitul săptămânii în curs. Aceștia își vor relua pregătirile pentru sezonul competițional 2019-2020, programat să înceapă la jumătatea lunii iulie.

În zilele de 18 și 19 iunie, jucătorii vor efectua vizita medicală, iar o zi mai târziu vor pleca în cantonament. Anul acesta, stagiul de pregătire se va desfășura în perioada 20 iunie – 5 iulie, în localitatea Marbella din Spania.

Pe durata cantonamentului, Gaz Metan va disputa 4 jocuri de verificare, în zilele de 26 și 29 iunie, respectiv 1 și 3 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here