Edi Iordănescu şi-a luat în serios rolul de manager general al lui Gaz Metan şi a reuşit să-l convingă pe un fost fotbalist al FCSB să vină la echipă şi să pună umărul la pătrunderea în play-off.

Pentru a acoperi postul de fundaş dreapta, Iordănescu jr. l-a contactat şi convins pe Marian Pleaşcă să vină la Mediaş.

Fundaşul dreapta de 28 de ani se alătură noului proiect de la Mediaş, după ce a fost convins de Edi Iordănescu, anunţă site-ul gazisti.ro. Medieşenii vor organiza luni o conferinţă de presă în care îi vor prezenta pe Edi Iordănescu şi pe Marian Pleaşcă.

Apărătorul era liber de contract din septembrie 2018, atunci când s-a despărţit de FCSB, care a ales, la un moment dat, să-l împrumute la FC Voluntari, întrucât nu mai era de folos echipei. Venit la Gaz Metan, Pleaşcă îşi va disputa locul de titular cu Valentin Creţu, care a avut parte de evoluţii foarte bune. Totuşi, Creţu a primit deja nouă cartonaşe galbene şi va sta la următorul galben câte o etapă.

Din staff-ul lui Iordănescu Jr. vor face parte Alex Radu (antrenor secund), Bogdan Pârvu (antrenor cu portarii), Ciprian Prună (preparator fizic) şi Marius Francisc (analist tehnic).

După 21 de etape, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 7 în Liga 1 Betano, cu 28 de puncte. Medieşenii împart locul 7 cu Hermannstadt şi Poli Iaşi. Astra Giurgiu e prima echipă aflată în zona de playoff, cu 31 de puncte. În 2019, mai sunt de disputat cinci etape din sezonul regular. Gaz Metan Mediaş va juca împotriva următoarelor: Astra Giurgiu (A), Poli Iaşi (D), Sepsi OSK (A), FC Botoşani (D) şi Dunărea Călăraşi (A).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here