Pariurile live sunt preferate de pariorii amatori pentru adrenalina pe care o generează. Ai parte de senzații tari contra unui preț mic, reprezentat de miza pe care o repartizezi fiecărui pariu.

Unii „suferă” și pentru o miză de 2 lei. Nu contează suma, ci ideea de pierdere sau câștig. Dincolo de această particularitate care ține de emoții, „live-urile” te pot ajuta să îți mărești într-un timp scurt o bancă modestă, pentru că poți plasa numeroase pariuri pe un singur meci. De exemplu, ai un bankroll de 50 de lei. Iată trei scenarii posibile…

Scenariul 1

În minutul 10 al unui meci, pui 5 lei (10% din bankroll) că se înscrie un gol până la pauză, pe o cotă de 1.50. Se marchează în minutul 17 și ai un profit de 2.5 lei. Mizezi alți 5 lei că se mai dă un gol până la finalul reprizei I, pe cotă 1.80. Tabela se modifică din nou în minutul 28 și adaugi 4 lei la profitul total. Forțezi norocul și pariezi 5 lei pe „peste 2.5 goluri” până la pauză, pe cotă 2.00. Ai noroc și mai faci un profit de 5 lei. În total, ai câștigat 11.5 lei în numai 45 de minute, adică peste 10% din bugetul inițial. Astfel, miza maximă de 10% pentru următorul pariu are valoarea 6.

Pariezi 5 lei în minutul 10 pe gol marcat în prima jumătate a meciului. Sunt multe ocazii, dar mingea nu vrea să intre în poartă. Te enervezi. Pui la pauză 5 lei că se înscrie până în minutul 60, dar și acest pariu e necâștigător. Ai pierdut 10 lei. Pui 20 de lei că se dă gol până în minutul 75. Te gândești că e meci deschis și că trebuie să înscrie una dintre echipe. În plus, trebuie să recuperezi cei ai pierdut. Tabela rămâne 0-0. Te uiți în cont și vezi că mai sunt doar 20 de lei. Ce poți să mai faci cu 20 de lei? Îi pui pe toți pe „peste 0.5 goluri până la final”. Meciul se termină cu remiză albă, eventual după un penalty ratat sau după o fază în care un jucător trage peste poarta goală, din 5 metri. În 90 de minute, ai pierdut toți banii.

Primul pariu cu miza de 5 lei, din minutul 10, e necâștigător. Rămâi cu un buget de 45 de lei. Pariezi 4 lei în minutul 30 pe un gol până la pauză, dar e 0-0 la intrarea la vestiare. În minutul 60, pariezi 4 lei că se marchează până în minutul 75, dar și acest pariu e necâștigător. Ești în gaură cu 13 lei. Evaluezi probabilitatea să se înscrie până la final și pui 2 lei pe „peste 0.5 goluri” în minutul 87, la o cotă de 4.00. Se termină 0-0. Ai pierdut în total 15 lei din 50. Pentru următorul meci ai un buget de 35 de lei. Ai mai mult noroc și recuperezi din pierdere, iar la al treilea meci ești deja pe plus.

Câteva sfaturi de ajutor

În concluzie, a paria live cu cap înseamnă a respecta un plan fix de pariere, prin care miza maximă să nu depășească 10% din buget. Dacă pierzi toți banii pe un meci, logic, nu există posibilitatea de a mai reveni. Totuși, dacă nu ești în stare să respecți planul și pierzi tot bugetul, nu realimenta contul imediat. Ia o pauză, pentru că așa intervine dependența. Nu exagera cu timpul petrecut în fața calculatorului, pentru că ești om, nu mașină. Obosești și vei face greșeli.

Îți mărești șansele de a câștiga la pariuri dacă urmărești meciurile pe care pariezi. Agențiile de pariuri online de top au platforme live – așa cum este Unibet live – pe care sunt transmise în streaming video live peste 50,000 de evenimente sportive în fiecare an.

Pariurile live nu se bazează doar pe feeling. E necesară și o documentare prealabilă. Vezi ce meciuri sunt transmise de platformele tv în ziua respectivă și analizează-le. Astfel, dacă se joacă simultan 8 meciuri din aceeași competiție, vei știi pe care să te concentrezi. Baftă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here