Probabil că ai tot auzit că este ușor să câștigi bani din pariuri sportive dacă ești organizat. Am o experiență de peste 10 ani și cred că este o condiție obligatorie, dar nu și suficientă.

Nu vreau să te descurajez, dar nu oricine poate fi un parior de succes. Este foarte posibil ca tu să ai calitățile psihice necesare. Primul test important este cel al stăpânirii de sine. Te provoc ca următoarea dată când îți alimentezi contul să nu îți mai propui să câștigi bani din pariuri.

Fixează ca obiectiv primordial să respecți următoarea strategie, timp de o lună:

  1. cea mai mare miză pe pariu să fie maxim 10% din buget;
  2. bugetul se actualizează după fiecare pariu decis;
  3. dacă pierzi 20% din bugetul cu care începi ziua te oprești în acea zi;
  4. dacă câștigi 20% din bugetul cu care începi ziua te oprești în acea zi;

Ai trecut testul?

Dacă ești în stare să respecți acest plan timp de treizeci de zile, pe lângă faptul că vei fi pe plus, ai garanția că poți câștiga bani din pariuri pe termen lung. Vei dovedi că ești disciplinat, calitate care asigură 50% din succes. Disciplina aduce cu sine organizarea, adică respectarea cu strictețe a unui management al banilor construit pe structura celor patru sfaturi de mai sus.

Atunci când rămân pe zero, pariorii fac o promisiune solemnă față de ei înșiși: „de acum încolo, voi fi puternic și voi respecta managementul banilor”. O dată făcută promisiunea, intră pe site-ul de pariuri (deși „se juraseră” că vor lua o pauză) și alimentează contul. Noua carieră merge conform planului până la primele 3-4 pariuri necâștigătoare la rând, când se pierd cu firea și încep să parieze haotic. Poate la început au noroc și recuperează pierderile, dar dezorganizarea este un drum cu sens unic spre faliment.

„Trebuie să muncim”

Spuneam că disciplina asigură 50% din succes. Care sunt celelalte ingrediente? Aș rezerva 40 de procente documentării și analizei amănunțite a informațiilor găsite. „Trebuie să muncim!”, este unul dintre ticurile ale lui Gheorghe Hagi, luat în râs de mulți. Repetând obsesiv aceste cuvinte, „Regele” a câștigat campionatul cu Viitorul când nimeni nu îndrăznea să parieze pe el. O asemenea, atitudine este necesară și pariorilor.

Dacă vrei să câștigi mulți bani la pariuri, gândește-te că un parior profesionist dedică în medie 8 ore pe zi acestei activități, 7 zile din 7, și joacă doar pe sporturi și ligi pe care le cunoaște foarte bine. Analizează în detaliu fiecare meci pe care vrei să joci, cu multă răbdare. Fii conștient de faptul că această etapă, minuțios executată, reduce considerabil rolul jucat de noroc în deznodământul unui pariu. Atunci când alegi evenimentele pe care pariezi te poți inspira și din ponturile găsite pe Internet,dar nu sări niciodată peste analiza proprie.

Joacă numai pariuri single

Pune-ți mintea la contribuție și creează un algoritm în care să introduci toate informațiile avute la dispoziție și care să returneze ca rezultat probabilitatea ca un pariu să iasă. Cu alte cuvinte, calculează propriile cote. Dacă acestea sunt mai mici decât cele oferite de bookmaker, înseamnă că pariul are valoare.

Ca să nu irosești toată această muncă, joacă numai pariuri single. Fii realist: ce șanse sunt să câștigi un bilet cu 10 selecții și cotă finală în jur de 20.00? Pentru a putea beneficia de cele mai bune cote de pe piață, este recomandat să ai conturi la mai multe case de pariuri online de top.

Altă idee: cu cât vei acumula mai multă experiență, cu atât vei fi mai convins că este o mare prostie să cumperi ponturi de pe Internet. Nu există meciuri sigure 100%, nici măcar cele aranjate. Pentru a reuși în această industrie, trebuie să ai mai multă încredere în tine și mai puțină în alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here