Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali a anunțat, miercuri după amiază că roș-albaștri vor face eforturi pentru a-l transfera din vara lui 2019 pe Răzvan Pleșca.

Veteranul de 36 de ani, de la Gaz Metan Mediaș ar fi rezerva lui Bălgărdean dacă goalkeeper-ul de la Mediaș ar semna din vară cu FCSB.

Nemulţumit de golul încasat de puştiul Andrei Vlad în amicalul cu Dinamo Kiev, omul de afaceri a anunţat că va reveni pe pista Răzvan Pleşca, una testată şi în această iarnă. Motivul? FCSB vrea să-l lase să plece pe Vlad la o echipă la care să joace mai mult: „Vom lua un portar din vară, am negociat deja. Îl ştiu, e român, apără acum. Nu e Straton, e Pleşca! Îl vrem, să vedem dacă şi putem acum. Din vară, vrem să-l dăm pe Vlad să apere. Îl luăm pe Pleşca mai mult pentru că vrem să-l dăm pe Vlad să apere”, a spus Becali, la Digi Sport

„Am încasat un gol de portar! Dacă zile Helmuth că nu e, înseamnă că e mai specialist…nu aşa a spus preşedintele Consiliului Europei? Dacă-l laudă preşedinţii Europei, noi trebuie să-l lăudăm şi mai mult, dar mai greşeşte şi domnia sa. La ora asta, îl avem foarte bun pe Bălgrădean”, spusese finanţatorul FCSB, cu câteva minute înainte.

Cotat la 250.000 de euro, Pleşca este titularul lui Gaz Metan, pentru care a apărat în 16 meciuri din acest sezon. La începutul anului, Becali a încercat să-l ia de la Mediaş, dar mutarea a căzut, după ce vicecampioana a renunţat: „Eu am făcut o gafă şi acum trebuie să o dezvoltăm. Omul ăla (n.r. – Răzvan Pleşca) a vrut să se lase astă vară. Îi lăcrimau ochii. I-am zis să mai rămână un an. Cum ar merge el acum la FCSB şase luni? Să frece banca? El nu este un om care să se vândă!”, spunea preşedintele lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, pe 4 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here