Astăzi, 22 august 2017, FC Hermannstadt și-a prezentat noua achiziție a clubului sibian. Formația pregătită de către Alexandru Pelici l-a transferat pe Robert Boboc, în vârstă de 22 de ani, care a venit la FC Hermannstadt sub formă de împrumut de la Astra Giurgiu.

Robert Boboc va purta tricoul cu numărul 15, și v-a evoluat pe poziția de mijlocaș central. Născut în Pitești, Robert este un jucător talentat, cu potențial și cu experiență în ligile superioare. Robert a mai activat și la FC Coman, CS Mioveni, ”U” Cluj, SCM Argeș și Astra Giurgiu.

Site-ul Sport de Mediaș a luat legătura cu noua achiziție a celor de la FC Hermannstadt, iar aceesta a vorbit despre noua s-a echipă și despre obiectivul său în acest sezon.

”FC Hermannstadt este un club cu potențial, un club care are un proiect foarte frumos și de viitor. Faptul că obiectul echipei este promovarea, m-a determinat să vin aici și să îmi aduc și eu aportul la realizarea acestui obiectiv. Începutul de campionat a fost unul foarte bun în care echipa a demonstrat că are valoare și potenți, iar eu cred că dacă vom fi constanți în evoluții vom juca cu aceeași dorință și atitudine avem toate șansele să promovăm” a declarat Robert Boboc pentru sportdemedias.ro

Robert Boboc a mai vorbit și despre partida de mâine, 23 august, din deplasara de la Olimpia Satu-Mare și despre dorința s-a de a jucat cât mai mult.

”Partida de mâine seară este una foarte dificilă pentru că Olimpia vine după o înfrângere categorică la Mioveni, iar acest lucru o să-i motiveze și o să joace cu ambiție. Eu sunt singur că dacă noi o să fim concentrați și o să jucăm cu aceeași atitudine cu care am jucat la ultimele meciuri o să reușim să plecăm cu 3 puncte de la Satu Mare. Obiectivul meu personal este să joc cât mai mult, să fiu sănătos și să cresc pe plan individual, dar nu în ultimul rând îmi doresc să promovez.” a mai adăugat Robert Boboc.

Boboc a mai adăguat pe final și despre dorința ca suporteri sibienii să fie prezenți alături de echipă în orice moment.

”Sibiul este un oraș foarte frumos cu o istorie foarte bogată în spate. Eu îmi doresc ca suporterii să fie cât mai aproape de echipă, să ne susțină atât în momentele frumoase dar și în momentele când o să ne fie mai greu” a adăugat pe final Robert Boboc pentru sportdemedias.ro

Olimpia Satu-Mare și AFC Hermannstadt se va disputa mâine, 23 august 2017, de la ora 18:00, iar meciul poate fi urmărit în direct pe DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here