Juniorii E a Gazului Metan este câștigătoarea ”Cupei Ioan Aloman” la fotbal, o competiție fotbalistică dedicată celui care a fost Ioan Aloman, organizatorul de competiții al Gazului Metan.

Formația de copii din Mediaș a trecut în finala disputată duminică cu scorul de 3-1 de formația Electrica Timișoara. Începutul lunii septembrie a fost dedicat, la Mediaș, fostului jucător al lui Gaz Metan Mediaș și organizator de competiții, Ioan Aloman. În onoarea acestuia a avut loc în zilele de 2 și 3 septembrie ”Cupa Ioan Aloman”.

Competiția a fost pentru copii născuți în anul 2005 sau mai mici. Au participat opt echipe din județele Brașov, Timiș, Mureș, Harghita și Sibiu. Gaz Metan a aliniat la startul competiției două formații, Gaz Metan Alb și Gaz Metan Negru.

Pe lângă acestea au fost prezente formațiile Alma sibiu, Electrica Timișoara, Celta Brașov, Infinity Târnăveni, Kinder Târgu Mureș și o echipă din Odorheiu Secuiesc. Toate formațiile participante sunt campioane la această vârstă. Competiția s-a desfățurat pedouă grupe de câte patru echipe, iar primele clasate din fiecare grupă au jucat finala mare, iar echipele de pe locul II au evoluat în finala mică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here